Onze kernwaarden

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat onze kernwaarden zijn. Deze zult u herkennen wanneer wij een opdracht voor u uitvoeren, omdat ze verankerd zijn in onze aanpak en in de uitvoering van onze werkzaamheden.

Korte lijnen

Wij tonen betrokkenheid bij elke klus en zijn bij elke opstart van het werk aanwezig om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden vanaf het begin goed en gesmeerd verlopen. Tijdens de uitvoering hanteren we korte lijnen met onze opdrachtgevers en dat maakt dat we snel kunnen inspringen in eventuele veranderingen

Afspraak is afspraak

Wij houden van goede afspraken en zullen deze dan ook nakomen. Daar kunt u op rekenen. Of het nu gaat om de prijs, de gewenste opleverdatum of eindtijd, of de kwaliteit van het werk: wij staan ervoor en zorgen dat het goed is.

Flexibel

Goede afspraken mogen niet ten kosten mag gaan van de flexibiliteit. Bij hectische processen in uw organisatie zoals projecten, verhuizingen of reorganisaties kunt u erop vertrouwen dat wij alles zullen doen om onze werkzaamheden aan uw wensen aan te passen. Volgens onze opdrachtgevers is dit één van onze sterke punten!

Hoge service

Klanttevredenheid en servicegerichtheid vinden we belangrijk en dat willen we uitstralen. Dat verwachten we ook van onze medewerkers. En wij zien dit terug in de langdurige relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd en dat is natuurlijk waar we het voor doen!