Referenties

Piusschool Abcoude

Gedurende ca. 15 jaar wordt de Piusschool dagelijks schoongemaakt door Schoonmaakbedrijf Abcoude en we zijn hier erg tevreden over. De betrokkenheid en het vakmanschap van Bas en Joost zorgt ervoor dat we altijd kunnen rekenen op goed werk. De communicatie is zeer direct, adequaat en snel.
Ook als er op andere tijden schoongemaakt moet worden of er extra schoongemaakt moet worden, is dat nooit een probleem. Ze zijn hierin uiterst flexibel.
Rudy Kats, Piusschool Abcoude.

Dirkzwager-Groep B.V.

Onder andere als co-maker van verschillende woningcorporaties en VvE beheer in Amsterdam en omstreken is het voor de Dirkzwager-Groep erg belangrijk om partners in onderhoud te selecteren die voldoen aan de hoge standaard van uitvoering die binnen het bedrijf gelden. Vertrouwen is o.a. de basis waarop de Dirkzwager-Groep relaties aangaat. Het liefst langdurige relaties.
Want als Dirkzwager-Groep moet je er op kunnen rekenen dat elke schakel zijn verantwoordelijkheid neemt.
Dat hij doet wat hij belooft. Zodat u op uw beurt erop kunt rekenen dat Dirkzwager uw wensen realiseert. Abcoude Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf is wat ons betreft zo’n partner; een waarvan je kunt zeggen dat afspraak ook daadwerkelijk afspraak is. Of het nu gaat om de prijs, kwaliteit van uitvoering of planning, het klopt gewoon bij dit bedrijf.
Voor de Dirkzwager-Groep is Abcoude Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf meestal de partner voor de uitvoering van het reinigen van gevels het schoonmaken en waxen van kunststof kozijnen en uiteraard alle werkzaamheden omtrent glasbewassing e.d. Omdat Bas en Joost ook altijd aanspreekbaar zijn kan er ook snel geschakeld worden in geval van calamiteiten tijdens de werkzaamheden. Niet voor niets hebben de Dirkzwager-Groep en Abcoude Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf een partnership van bijna 20 jaar! Dit geeft wel aan dat wij dik en dik tevreden zijn… wij hopen ook u binnenkort!
Ger Uitermark, Dirkzwager-Groep 

Eigen Haard

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor

scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique fermentum ullamcorper. Integer lacinia scelerisque enim

eu pretium. Nam elementum turpis orci, ac porttitor diam suscipit sit amet.
Dhr Pauwel, Eigen Haard